Deelnemers Lang Leve de Liefde bestellen nu boodschappen via Flink

© Pixabay

Flink lijkt een samenwerking aangegaan te zijn met televisieprogramma Lang Leve De Liefde. Deelnemers van het datingprogramma op SBS6 moeten hun boodschappen nu bestellen via de app van Flink.

Wie de afgelopen dagen naar Lang Leve De Liefde heeft gekeken op SBS6 moet het opgevallen zijn: flitsbezorger Flink wordt ‘flink uitgelicht’. Deelnemers van televisieprogramma bestellen hun boodschappen via de Flink app, waarna een bezorger van de bezorgdienst een paar minuten later in beeld de boodschappen af komt leveren.

Lang Leve de Liefde

Lang Leve de Liefde is een televisieprogramma op SBS6 waarin twee deelnemers minimaal 24 uur met elkaar doorbrengen om elkaar te leren kennen. Zij kunnen dit tot 4 dagen verlengen. Het programma is iedere werkdag te zien op SBS6 om 19.00 uur.

flink nederland

Flink Nederland

Flink bezorgt jouw boodschappen binnen 10 minuten. Het minimale bestelbedrag is € 5,-. Je betaalt bij Flink € 1,80 verzendkosten.

Flink Nederland

Flink is een zogeheten flitsbezorger. Via de app van Flink kunnen klanten boodschappen bestellen, die vervolgens binnen enkele minuten thuisbezorgd worden.

Flitsbezorgd.nl
Logo