Flink bellen? Dat kan helaas niet, maar dit moet je weten!

Heb je nét op bestellen gedrukt, kom je erachter dat je het een en ander vergeten bent. Even snel Flink bellen, om mijn bestelling aan te passen. Nee, dat is helaas niet mogelijk: de flitsbezorgdienst is – net als andere bezorgdiensten – helaas niet telefonisch bereikbaar. In dit artikel zetten we wel een aantal punten op een rij die een telefoontje kunnen voorkomen.

Er zijn verschillende redenen te bedenken om eventjes met Flink te willen bellen. Zo kun je misschien wat vergeten zijn bij je bestelling, heb je iets verkeerds besteld óf krijg je boodschappen binnen die jij niet besteld hebt.

Bellen met Flink niet mogelijk

Even bellen naar Flink Nederland is helaas niet mogelijk. De flitsbezorgdienst is wel op andere manieren bereikbaar: je kunt met Flink namelijk gewoon chatten! Je krijgt in veel gevallen onwijs snel antwoord op je vragen, zodat je de hoorn op de haak kunt laten liggen.

Contact met Flink via livechat

Wanneer je de app van Flink op je telefoon geïnstalleerd hebt, kun je eenvoudig contact opnemen door een live chat te starten. Je ziet bovenaan de chat welke medewerkers er actief zijn. Je kunt direct op een ‘probleem’ klikken om een conversatie te starten.

Je hebt keuze uit de volgende problemen:

  • Probleem met mijn bestelling
  • Waar is mijn bestelling
  • Login probleem
  • Probleem met de app of betaling
  • Vraag een factuur aan
  • Openingstijden
  • Ik heb Feedback
  • Iets anders…

Wellicht geeft dit wat duidelijkheid

Op de website van Flink is een handige FAQ te vinden, waar je wellicht een antwoord kunt vinden op een prangende vraag. Zo kun je je afvragen of je je bestelling ná betalen nog kunt wijzen: dit kan helaas niet. En wacht je al erg lang op je bestelling? Dan kan dat komen door onverwachte drukte.

Bovenaan in de app van Flink ontdek je trouwens altijd de verwachtte bezorgtijd. En ja, in uitzonderlijke gevallen kan dit soms langer dan 10 minuten zijn.

Flitsbezorgd.nl
Logo