Flink opent deuren in Alkmaar: eerste flitsbezorger van de stad

© Canva

Flitsbezorgdienst is vanaf deze week ook actief in Alkmaar. Het is tevens de eerste flitsbezorger die actief in deze stad. Het distributiecentrum van Flink is gevestigd in het oude winkelpand van Prénetal.

Goed nieuws voor inwoners van Alkmaar die snel een boodschap willen laten bezorgen: Flink Nederland zal daar vanaf deze week actief zijn. De flitsbezorgdienst bezorgt boodschappen binnen enkele minuten thuis. Het assortiment van Flink bestaat uit meer dan tweeduizend artikelen.

Eerste flitsbezorger in Alkmaar

Hiermee is Flink de eerste flitsbezorgdienst in Alkmaar. De teller van het aantal bezorglocaties van Flink staat inmiddels op meer dan 20. Of er op kort termijn nog een flitsbezorger bij zal komen blijft nog in het ongewisse.

flink nederland

Flink Nederland

Flink bezorgt jouw boodschappen binnen 10 minuten. Het minimale bestelbedrag is € 5,-. Je betaalt bij Flink € 1,80 verzendkosten.

Wat is flitsbezorging?

Een flitsbezorging is een razendsnelle bezorging van boodschappen. Online – via de app van een flitsbezorgdienst – kunnen boodschappen besteld worden. Deze worden na enkele minuten door een zogeheten ‘rider’ op de fiets thuis afgeleverd. Vaak binnen 10 minuten.

Benieuwd naar andere flitsbezorgers? Start dan met flitsbezorgers vergelijken en bekijk hoe flink haar beloftes zijn ten opzichte van andere bezorgdiensten.

Flitsbezorgd.nl
Logo