‘Flitsberzorger tijdens corona erg interessant’

Via een flitsbezorgdienst je boodschappen in huis halen heeft flink wat pluspunten. Zo heb je vaak binnen 10 minuten je boodschapjes al in huis, hoef je niet in de auto te stappen en kun je op een verjaardag bij je visite blijven mocht je iets misgrijpen in de keuken. Met name tijdens corona kan een flitsbezorger ook erg interessant zijn. We vertellen je waarom.

Dankzij flitsbezorger drukke supermarkten vermijden

Vandaag de dag wordt geadviseerd om drukke plekken te vermijden. Een plek waar het al sinds het begin van deze corona pandemie constant druk is, is de supermarkt. Waar andere detailhandel winkels hun deuren noodgedwongen moeten sluiten, mag de supermarkt haar deuren geopend houden. Het gaat hier namelijk om een ‘essentiële winkel’.

Door een flitsbezorger in te schakelen, hoef je niet voor elke kleine boodschap – die je misschien nét bent vergeten – opnieuw naar de supermarkt. Juist voor dit soort boodschapjes is een flitsbezorger interessant. Hou natuurlijk wel rekening met een mogelijke minimale orderwaarde; de hoogte hiervan is afhankelijk van de flitsbezorger die jij kiest.

Besmet met corona? Bestel vanuit huis!

Mocht je besmet raken met het Covid-19 (beterschap!) dan moeten jij en medebewoners in quarantaine. Een bezoekje aan de supermarkt is er dan niet meer bij: sterker nog, de GGD adviseert om helemaal niet naar buiten te gaan wanneer je positief test op corona.

Er wordt aangeraden om vrienden of buren in te schakelen om jouw boodschapjes te halen. Maar, ook daarvoor zou je nu gebruik kunnen maken van een flitsbezorger.

Online, maar toch sociaal én lokaal

Lokale ondernemers hebben het zwaar in deze roerige tijd. Diverse gemeentes sturen inwoners erop aan om met name ‘lokaal’ te shoppen. Met one-liners als ‘Wees sociaal, koop lokaal’ wordt men geadviseerd om de bakker op de hoek te ondersteunen door daar je spullen te kopen.

Hoewel alle flitsbezorgers grote bedrijven zijn en niet van Nederlandse bodem zijn, is het tóch mogelijk om ook via deze bezorgdiensten de lokale ondernemer te helpen. Zo blijkt dat je onder meer bij Gorillas ook lokale producten kunt bestellen.

Kortom: een flitsbezorger is tijdens corona een interessant alternatief voor het scoren van je boodschappen.

Flitsbezorgd.nl
Logo