Flitsbezorger Flink komt naar Maastricht

Goed nieuws voor inwoners van Maastricht die snel boodschappen willen laten bezorgen: flitsbezorger Flink komt als eerste flitsbezorgdienst naar de Limburgse hoofdstad. Het is hiermee ook gelijk een primeur voor flitsbezorging in de provincie Limburg.

Binnen 10 minuten je boodschappen op de mat? Dat is binnenkort mogelijkheid voor inwoners van Maastricht. Flitsbezorger Flink zal daar namelijk vanaf 22 december 2021 actief zijn. Je hebt keuze uit duizenden producten, die je online kunt bestellen om ze vervolgens binnen enkele minuten thuisbezorgd te krijgen.

In Maastricht is tot de komst van Flink nog helemaal geen flitsbezorgdienst actief. Kijken we naar steden als Amsterdam en Rotterdam, dan zijn daar vier spelers actief: Getir, Flink, Gorillas en Zapp. Onlangs sloot Amsterdam de deuren van een distributiecentrum – ook wel een dark house genoemd – van Zapp, vanwege overlast.

Flitsbbezorger Flink

Op het moment van schrijven is Flink de grootste flitsbezorger in Nederland. Flink Nederland is namelijk reeds gevestigd op zo’n 20 andere bezorggebieden: veel meer als we dit met andere flitsbezorgers vergelijken.

Bij Flink hebben klanten keuze uit duizenden producten, die tegen supermarktprijzen worden aangeboden. Wel is er sprake van bezorgkosten: bij elke bestelling betaal je € 1,80 aan verzendkosten. Er is daarbij sprake van een minimaal bestelbedrag van € 5,-.

Flitsbezorgd.nl
Logo