Flitsbezorger Flink tekent meerjarig sponsorcontract met Ajax

Flitsbezorger Flink heeft afgelopen week een meerjarig sponsorcontract getekend met voetbalclub Ajax. Hiermee is Flink de officiële bezorgpartner voor boodschappen en maaltijden. De sponsorsamenwerking is per direct een feit.

“Flink: official partner van AFC Ajax”, meldt flitsbezorger Flink Nederland in een advertentie op Facebook. Vanaf nu is Flink officiële bezorgpartner van de Amsterdamse voetbalclub. Voor Ajax fans zal Flink verschillende voordelen bieden en speciale acties organiseren.

Flitsbezorger Flink

Flink is op dit moment de grootste flitsbezorger in Nederland. Met zo’n 20 bezorglocaties, waar Maastricht binnenkort aan toegevoegd wordt, is het veruit de flitsbezorger met het grootste bezorggebied. Flink belooft een razendsnelle bezorging: binnen 10 minuten worden de boodschappen bij je afgeleverd.

In de Flink app kunnen gebruikers kiezen uit zo’n 2500 producten. Deze producten worden tegen supermarktprijzen aangeboden, maar er worden wel bezorgkosten á 1,80 euro gerekend voor elke bestelling.

Tijdelijke Ajax Flink kortingscode

Op verschillende social media kanalen promoot Flink nu een speciale kortingscode voor Ajax-fans. De code geeft nieuwe klanten 15 euro korting bij een minimale besteding van 30 euro. Bekijk de kortingscode hieronder.

15 euro korting op je bestelling

Om het partnership met Ajax te vieren, komt Flink met een tijdelijke kortingscode. Pak nu 15 euro korting op je eerste bestelling bij een minimale besteding van 30 euro.
ZIE CODE
De korting is alleen geldig bij een eerste bestelling en bij een minimale besteding van 30 euro
Flitsbezorgd.nl
Logo