Flitsbezorgers vergelijken

Op dit moment zijn er vier grote flitsbezorgers actief in Nederland. Het gaat om Flink, Gorillas, Getir en Zapp. Allemaal bezorgen ze jouw boodschappen binnen enkele minuten thuis. Maar, welke is de snelste? En bezorgt een flitsbezorger wel in jouw buurt?

Hieronder kun je alle flitsbezorgers in Nederland gemakkelijk met elkaar vergelijken in één overzicht. Wij houden dit overzicht zo up to date mogelijk.

Bezorgtijden
Minimale
Bestelwaarde
Bezorgkosten
Bezorggebieden
 
Bezorgtijden
08:00 – 00:00
Minimale
Bestelwaarde
€ 5,-
Bezorgkosten
€ 2,90 / €1,80 (vanaf €15,-)
Bezorggebieden
Almere, Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Apeldoorn, Breda, Delft, Deventer, Dordrecht, Den Haag, Ede, Eindhoven
Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Hengelo, Hilversum, Leeuwarden, Nijmegen, Rotterdam, Roosendaal, Tilburg, Utrecht, Zeist, Zoetermeer
Bezorgtijden
08:00 – 23:00
Minimale
Bestelwaarde
€ 0,-
Bezorgkosten
€ 1,80
Bezorggebieden
Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Enschede, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht
Bezorgtijden
08:00 – 00:00
Minimale
Bestelwaarde
€ 10,-
Bezorgkosten
€ 1,80
Bezorggebieden
Amsterdam, Amstelveen, Den Haag, Leiden, Rotterdam
Bezorgtijden
24/7
Minimale
Bestelwaarde
€ 0,-
Bezorgkosten
€ 1,80
Bezorggebieden
Amsterdam, Rotterdam

Waarom flitsbezorgers vergelijken?

Wanneer jij in een bezorggebied woont waar meerdere flitsbezorgers actief zijn, kan het vergelijken erg slim zijn. Maar, waar moet je flitsbezorgers met elkaar mee vergelijken? Wij raden je aan om goed te kijken naar de volgende punten en hierop te vergelijken:

  • Bezorgkosten
  • Minimale orderwaarde
  • Assortiment
  • Service
  • Bezorgsnelheid

De prioriteit van bovenstaande kenmerken is natuurlijk afhankelijk van jouw wensen. Wil jij simpelweg zo snel mogelijk je boodschappen op de mat hebben, check dan de bezorgsnelheid.

Waarom alleen deze vier flitsbezorgers vergelijken?

Bij Flitsbezorgd.nl willen we het niet moeilijker maken dan nodig is. Op het moment van schrijven zijn de volgende flitsbezorgers actief in Nederland:

Het klopt dat er wereldwijd tientallen flitsbezorgers actief zijn, maar die zijn nog niet neergestreken in Nederland. Mochten er meer partijen bij komen (wat wij zeker wel verwachten), dan updaten wij onze flitsbezorger-vergelijker.

Populaire flitsbezorgers met elkaar vergelijken

Bij Flitsbezorgd.nl is het vanaf nu ook mogelijk om populaire flitsbezorgers met elkaar te vergelijken. Twijfel je tussen twee flitsbezorgers, omdat ze beiden actief zijn in jouw stad? Vergelijk deze twee flitsbezorgers dan! Bekijk hieronder alle mogelijke vergelijkingen:

Dit zijn op dit moment alle mogelijke combinaties van flitsbezorgers in Nederland. Mocht er een nieuwe flitsbezorger bijkomen, dan vullen wij onze vergelijkingen natuurlijk aan!

Flitsbezorgd.nl
Logo