Getir Nederland

Getir is sinds mei 2021 van start gegaan in Nederland, maar is zeker niet nieuw binnen de flitsbezorger markt. Het van oorsprong Turkse bedrijf werd in 2015 opgericht en was daarmee s’werelds eerste flitsbezorger! Naast Nederland heeft Getir ambitieuze plannen om de rest van Europa en zelfs de VS veroveren!

Momenteel is de Turkse Getir in verschillende grote Nederlandse steden prominent aanwezig. De snelle bezorging – binnen 10 minuten – én de aantrekkelijke (kortings) acties maken Getir een geliefde flitsbezorger.

Wat is Getir?

Van ijsbergsla tot je favoriete biertjes, met een groot assortiment van meer dan 1000 producten vult Getir met gemak je voorraadkast. Straks meer over het assortiment van Getir, laten we eerst even kort kennismaken met deze flitsbezorger.

Getir boodschappen bezorgen: zo werkt het

Boodschappen bestellen via de flitsbezorger Getir is zo gepiept. Volg het onderstaande stappenplan en voor je het weet staat Getir bij je op de stoep.

 1. Download de Getir app (is gewoon gratis)
 2. Selecteer de boodschappen die je nodig hebt in de app
 3. Bestel de boodschappen en betaal online
 4. Ontvang de boodschappen binnen 10 minuten thuis

Tip: Lees ‘Hoe werkt een flitsbezorger’ voor een gedetailleerdere uitleg over het bestelproces.

De gratis Getir app in de Google Play Store

Eten bestellen bij Getir? Dit zijn de opties!

Met een groot assortiment zal Getir je niet teleurstellen bij het doen van boodschappen. Zo bestaat het aanbod aan o.a. de volgende categorieën:

 • Chips & Snacks
 • Vlees & Vis
 • Maaltijden
 • Diepvries
 • Huishouden
 • Drogisterij
 • Huisdieren

En hier blijft het niet bij! Getir heeft ook van alles voor je pasgeboren kindje, een selecte aan glutenvrije en vegan producten en seizoensproducten. Wil je het gehele assortiment van de flitsbezorger zien? installeer dan de Getir app.

Tot hoe laat bezorgt Getir?

Getir bezorgt vanaf 08:00 s’ochtends tot 00:00 middernacht. Handig als eters hebt die wat langer blijven hangen!

Getir bezorggebied: Getir wordt grootser!

Getir is zijn bezorggebied in korte tijd flink aan het uibreiden. Waar de Turkse flitsbezorger eerst enkel in Amsterdam aanwezig was, zien we de bezorgers nu ook in Leiden en Amstelveen voorbij sjezen. Bekijk hieronder alle bezorggebieden van Getir:

Amsterdam, Amstelveen, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Tilburg


Tip: staat jouw gebied er nog niet tussen? Je kunt je bij Getir inschrijven om een seintje te krijgen wanneer ook jouw locatie bij het bezorggebied hoort.

Getir bezorgkosten en minimale bestelwaarde

Net als bij de andere flitsbezorgers in Nederland, behalve Gorillas, hanteert Getir €1,80,- aan bezorgkosten. Daarnaast moet je rekening houden met een minimaal bestelbedrag van €10.

Tip: Geen €10 aan boodschappen nodig? Check dan of de Flink bezorgdienst in jouw buurt bezorgt. Daar is de minimale bestelwaarde slechts €5,-

getir

Getir Nederland

Super snel boodschapjes laten bezorgen/ Download nu de Getir app en bestel je boodschappen eenvoudig online. Binnen 10 minuten bij je thuisbezorgd voor slechts € 1,80.

Alles van Getir Nederland op een rij

Bekijk in onderstaand overzichtje de belangrijke kenmerken van deze flitsbezorger

KenmerkGetir
Levertijd9 – 10 minuten
Minimaal bedrag€ 10
Bezorgkosten € 1,80
Bezorgtijden08:00 – 00:00
BezorggebiedAmsterdam, Amstelveen, Den Haag, Delft
Leiden, Rotterdam, Tilburg,
Flitsbezorgd.nl
Logo