Gewapende overval magazijn flitsbezorger

Een dark store op het Zeeburgerpad in Amsterdam is zondagochtend het doelwit geworden van een gewapende overval. Ze bedreigden het personeel met een vuurwapen en gingen er met de buit vandoor.

Vuurwapen

“Rond 5.40 drongen meerdere overvallers het magazijn van de flitsbezorger binnen. Daar bedreigden ze de medewerkens met een vuurwapen en gingen er met de buit vandoor.
De medewerkers zijn ongedeerd gebleven, maar wel erg geschrokken”, aldus een politiewoordvoerder. Wat de overvallers precies hebben meegenomen uit de dark store, daar wil de politie niets over zeggen. “Dat is daderinformatie”.

Getuigen gezocht

De daders gingen na de overal er vandoor op scooters. Kort daarna zijn in het Flevopark twee scooters in het water gevonden. Dit zouden de scooters van de overval kunnen zijn, maar de politie doet hier nog onderzoek naar. Eventuele getuigen van de overval en getuigen die iets verdachts hebben gezien in het Flevopark, wordt gevraagd zich te melden.

Het magazijn van flitsbezorger wordt een dark store genoemd. Hier halen de riders, oftewel de bezorgers, boodschappen op en bezorgen ze daarna bij de klant. Amsterdam kent tientallen dark stores van flitsbezorgdiensten Flink, Gorillas, Zapp en Getir.

Flitsbezorgd.nl
Logo