Gorillas komt naar Leeuwarden, maar niet in binnenstad

Flitsbezorger Gorillas zal binnenkort actief zijn in Leeuwarden. De Duitse flitsbezorgdienst zal zich – in tegenstelling tot andere steden – niet vestigen in de binnenstad, dit om mogelijke overlast in de toekomst te voorkomen.

Het dark house van Gorillas zal gevestigd worden aan de Snekertrekweg in Leeuwarden. In het 1000 vierkante meter grote pand was eerst een Aldi gevestigd. Opvallend: het pand zal door Gorillas niet in zijn geheel gebruikt worden voor opslag van boodschappen, weet de Leeuwarder Courant te melden.

Met de komst van Gorillas staat de teller van het aantal flitsbezorgers in Leeuwarden op twee: ook Flink is daar namelijk reeds actief. Twijfel je tussen welke je moet kiezen? Neem dan een kijkje bij Flink vs Gorillas waar de grootste verschillen blootgelegd worden.

Rap tempo

Flitsbezorger Gorillas is een rap tempo terrein in Nederland aan het veroveren. Onlangs wisten wij nog te melden dat Gorillas ook in Enschede actief zal zijn. Op het moment van schrijven is Gorillas actief in 12 grote steden.

Flitsbezorgd.nl
Logo