Gorillas lanceert eigen muzieklabel

In samenwerking met het Belgische label MNF, heeft Gorillas Pedal Records gelanceerd. Het label is speciaal bedoelt getalenteerde creatieve werknemers te stimuleren om de muziekindustrie in te gaan.

Pendal Records

Sinds 20 januari kunnen werknemers eigen tracks indienen bij Pendal Records. Heeft de track potentie, dan staat er een geheel team klaar om de artiest te ondersteunen en te helpen. De track wordt vervolgens uitgebracht op alle grote distributieplatformen zoals Spotify en Apple music. Blijken de de tracks niet goed genoeg te zijn, dan krijgen de artiesten professionele feedback en een kans om de track opnieuw in te dienen. Een uniek initiatief dat aansluit op de waarden van de flitsbezorgdienst Gorillas

Ook internationaal

Nana. A.J, is zo´n Gorillas artiest. “Toen ik opgroeide, wil ik altijd al iets bijzonders doen met mijn leven. Muziek is voor mij de enige manier geweest om dit te doen: Ik wilde mensen aanmoedigen, inspireren en een positieve impact hebben op hun leven”, aldus de Rap artiest bij Pendal Records die in januari zijn eerste track uitbracht. Niet alleen Nederlandse artiesten kunnen hun tracks aanbieden, ook andere landen waar Gorillas actief is, kunnen werknemers hun werk aanleveren.

Mensgerichte organisatie

“Sinds dag 1 heeft Gorillas zich ingezet om een mensgerichte organisatie op te bouwen, waarbij cultuur wordt gekoesterd met een hart voor creatieve expressie. Of het nu gaat om op maat gemaakt muurschilderingen in onze warehouses, persoonlijke briefjes aan klanten, of live DJ-sets om de werkomgeing van energie te voorzien: we moedigen onze crew aan om onze waarden uit te dragen” zegt Deena Fox, Global Chief officer bij Gorillas.

gorillas nederland

Gorillas Nederland

Binnen 10 minuten je boodschappen in huis? Download dan nu de gratis Gorillas app op je smartphone! Geen minimale bestelwaarde, en slechts € 1,80 verzendkosten.

Flitsbezorgd.nl
Logo