Gorillas nu ook in Enschede

Flitsbezorger Flink heeft er in Enschede binnenkort een geduchte concurrent bij. Flitgsbezorggigant Gorillas opent namelijk op korte termijn haar deuren in het voormalig pand van Snellers aan de Espoorstraat 165.

Flink zit al een tijdje in Enschede, zij betrokken namelijk medio 2021 een pand aan de Noorderhagen en zijn sinds dien erg populair. Met een minimale bestelwaarde van €5,00 moet tegenover het ontbreken van een minimaal bestelbedrag bij Gorillas, verwachten wij dat Flink de komst de flitsbezorgdienst flink in de portemonnee zal gaan voelen. Toch heeft Flink nog een troef achter handen, de bezorgdienst bezorgt namelijk tot middernacht terwijl Gorillas om 23:00 de deuren sluit. Welke flitsbezorger uiteindelijk het populairst zal gaan worden in Enschede valt lastig te voorspellen. En wellicht blijft het niet bij deze twee flitsbezorgers, ook Zapp en Getir zijn zich in een rap tempo aan het uitbreiden.

Wil je meer weten over de verschillen tussen de flitsbezorgdiensten? Wij hebben de overeenkomsten en de verschillen op een rij gezet onder: Flitsbezorgers vergelijken

Vanaf wanneer er via Gorillas besteld kan worden en in welke buurten Gorillas gaat bezorgen, is nog niet bekend. Wil je weten waar in Nederland Gorillas nog meer bezorgd? Check dan Waar bezorgen flitsbezorgers in Nederland?

Flitsbezorgd.nl
Logo