Gorillas vs Zapp

Even snel je boodschappen laten bezorgen? Dan zit je in de grote stad meestal wel goed: meerdere flitsbezorgers staan te trappelen om boodschapjes binnen enkele minuten bij je thuis te bezorgen. Het is natuurlijk wel de vraag welke flitsbezorger bij jou in de buurt actief is.

Zijn zowel Zapp als Gorillas actieve flitsbezorgers in jouw stad, dan is het slim om ze te vergelijken. IN onderstaande Gorillas vs Zapp vergelijking zie je in één oogopslag de belangrijkste verschillen.

BezorgtijdEN
Bezorgkosten
Minimale orderwaarde
Bezorggebieden
gorillas nederland
Gorillas
Binnen 10 minuten
Bestellen
BezorgtijdEN
8.00 – 23.00 uur
Bezorgkosten
€ 1,80
Minimale orderwaarde
€ 0,00
Bezorggebieden
Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Leiden, Leeuwarden, Nijmegen, Rotterdam,Tilburg, Utrecht,
zapp nederland
Zapp
Binnen 20 minuten
Bestellen
BezorgtijdEN
24/7 bezorging
Bezorgkosten
€ 1,80
Minimale orderwaarde
€ 0,00
Bezorggebieden
Amsterdam, Rotterdam, Amstelveen

Overeenkomsten: Gorillas vs Zapp

Gorillas Nederland en Zapp zijn in veel grote steden niet meer weg te denken. Zo zijn beide flitsbezorgdiensten actief in Amsterdam en Rotterdam. Hoewel het twee totaal verschillende bezorgdiensten zijn, hebben ze wel een aantal overeenkomsten.

  • Beide flitsbezorgdiensten hanteren 1,80 euro bezorgkosten
  • Er is bij zowel Gorillas als Zapp geen sprake van een minimaal bestelbedrag
  • Zowel Zapp als Gorillas bezorgen in Amsterdam en Rotterdam

Verschillen: Gorillas vs Zapp

Natuurlijk hebben de verschillende flitsbezorgers ook hun eigen unieke voordelen. Zo bezorgd Zapp 24/7, terwijl dit bij Gorillas enkel tussen 8.00 en 23.00 uur is. De grootste verschillen op een rij:

  • Zapp bezorgt je boodschappen 24/7, bij Gorillas is dit tussen 8.00 en 23.00 uur
  • Gorillas bezorgt in veel meer steden, waaronder ook in Leiden, Nijmegen en Utrecht

Conclusie: Gorillas of Zapp?

Tsja, voor welke flitsbezorger kun jij nu het beste kiezen? Dat is helemaal afhankelijk van jouw wensen.

Wil jij zo snel mogelijk je boodschappen laten bezorgen, dan is Gorillas met haar 10 minuten bezorgtijd-belofte waarschijnlijk een betere keuze.Heb jij echter ’s nachts boodschappen nodig (bijvoorbeeld koude biertjes tijdens een feestje) dan is Zapp weer een betere keuze, gezien deze 24/7 bezorgd.

Los van de verschillen en overeenkomsten maak je met beide flitsbezorgers een hele goede keuze: ze doen er beiden alles aan om jouw boodschappen binnen enkele minuten thuis te bezorgen.

Flitsbezorgd.nl
Logo