Gorillas Nederland

Gorillas is een – vanuit origine – Duitse flitsbezorger. Van Leiden tot Amsterdam, deze flitsbezorger is in alle grote Nederlandse steden aanwezig. De ‘riders‘, zoals Gorillas haar bezorgers noemt, staan klaar om je boodschappen binnen 9 minuten – en soms nog sneller – bij je thuis te bezorgen!

Over flitsbezorger Gorillas

Gorillas was een van de eerste flitsbezorgers in Nederland. De flitsbezorgdienst komt overgewaaid uit Duitsland. Net als een aantal andere flitsbezorgers belooft Gorillas een bezorging binnen 10 minuten. En ja, met zulke snelheden spreken wij natuurlijk van een flitsbezorger.

Een opvallend groot voordeel is dat Gorillas haar producten aanbiedt tegen ‘retailprijzen’. Dat wil zeggen dat de prijzen volgens de bezorgdienst nagenoeg overeen komen met die van de supermarkt. In onderstaande video wordt duidelijk hoe Gorillas werkt en waar het bedrijf voor staat.

Gorillas bezorging: zo bestel je je boodschappen

“Need, order, get”. Dat zijn volgens Gorillas zelf dé stappen om boodschappen te bestellen. We zetten de stappen voor je op een rij:

 1. Download de Gorillas app op je smartphone of tablet
 2. Controleer of flitsbezorgdienst Gorillas actief is in jouw buurt
 3. Selecteer je boodschappen uit het enorme assortiment
 4. Betaal je boodschapen online en wacht enkele minuten

Na het volgen van bovenstaande stappen stapt de rider op de fiets om jouw boodschapen zo snel mogelijk te bezorgen!

Eten bestellen bij Gorillas? Dit zijn je opties

Het assortiment aan producten die je kunt bestellen is erg uitgebreid en beperkt zich niet alleen tot etenswaren! Zo vind je er ook alles voor je geliefde viervoeter, het huishouden en de medicijnkast. Een kleine selectie uit de categorieën aan producten die Gorillas aanbiedt:

 • Groenten & Fruit
 • Slager
 • Beauty & Care
 • Vis & Zeevruchten
 • Vega & Vegan
 • Zoet & Zout
 • Cadeaus & Kantoor

Je vindt bij Gorillas ook van alles voor de feestdagen! Je kunt er zelfs (tijdelijk) een kerstboom bestellen!
Wil je het gehele assortiment van de flitsbezorger zien? Installeer dan de Gorillas app

Tot hoelaat bezorgt Gorillas?

Gorillas bezorgt de hele week vanaf 08:00 s’ochtends tot 23:00 s’avonds. Zo voorziet Gorillas je van een gezond ontbijtje tot heerlijke tapashapjes voor een avondje borrelen.

Bezorggebied Gorillas: van Amsterdam tot Utrecht

Gorillas is super actief in Nederland. Het is de tweede grootste flitsbezorger als we kijken naar de verschillende bezorggebieden (flitsbezorgdienst Flink heeft er wat meer). Bekijk alle bezorglocaties binnen het bezorggebied waar Gorilla’s actief is:

Amsterdam , Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht , Leeuwarden

Tip: staat jouw gebied er nog niet tussen? Je kunt je bij Gorillas inschrijven om een seintje te krijgen wanneer ook jouw locatie bij het bezorggebied hoort.

Gorillas bezorgkosten

Net als veel andere flitsbezorgers in Nederland hanteert Gorillas € 1,80 aan bezorgkosten. Naast deze bezorgkosten hoef je geen rekening te houden met een minimale bestelwaarde. Iets waar je bij veel andere flitsbezorgdiensten wel te maken krijgt.

Tip: Meer weten over de verschillen tussen de flitsbezorgers? Neem dan een kijkje op onze vergelijk pagina

gorillas nederland

Gorillas Nederland

Binnen 10 minuten je boodschappen in huis? Download dan nu de gratis Gorillas app op je smartphone! Geen minimale bestelwaarde, en slechts € 1,80 verzendkosten.

Alles wat je van Gorillas moet weten

KenmerkGorillas
Levertijd10 minuten
Minimaal bestelbedragGeen!
Bezorgkosten€ 1,80
Bezorgtijden08:00 – 23:00
Bezorggebied(en)Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen,
Haarlem, Leeuwarden, Leiden, Nijmegen, Rotterdam ,Tilburg, Utrecht

Flitsbezorgd.nl
Logo