Hamilton investeert in Zapp

Sinds de zevenvoudige wereldkampioen door onze Max Verstappen onttroond is, horen weinig van Lewis Hamilton. Toch is de formule -1 coureur op de achtergrond wel degelijk actief. Volgens de Engelse krant Express zou Hamilton, samen met andere investeerders, voor een bedrag van maar liefst 200 miljoen geïnvesteerd hebben in flitsbezorgdienst Zapp.

Bezorging 24/7

Zapp Nederland is een flitsbezorgdienst die momenteel alleen nog actief is in Amsterdam en Rotterdam. Alhoewel de flitsbezorger nog niet zo veel zo groot is als Flink, dat onlangs haar 50e dark house openende, onderscheidt de flitsbezorger zich van de rest door 24/7 te bezorgen! In tegenstelling tot de andere flitsbezorgers in Nederland, wil Zapp zich voornamelijk richten op het verbetering van het assortiment en de dienstverlening bij de bestaande locaties. Het bedrijf doet het om die reden dan ook rustig aan met uitbreiden.

Geldschieters

De van oorsprong Engelse bezorgdienst opende in juli 2021 haar eerste internationale store in Amsterdam wees ondernemer Bas Smit aan als het boegbeeld van de flitsbezorger. Hij is natuurlijk verheugd over het nieuws dat er wederom een flinke investering is gedaan in Zapp. In de eerdere investeringsronde wist de flitsbezorgdienst al eens 100 miljoen op te halen. Voor hoeveel geld Lewin Hamilton precies heeft geïnvesteerd is niet bekend.

Zapp is niet de enige flitsbezorgdienst waarin volop geïnvesteerd wordt. Ook Gorillas, Flink en Getir kregen grote bedragen toegeschoven. Meer weten? Lees hier alles over het verdienmodel van de flitsbezorgers.

Flitsbezorgd.nl
Logo