Hoe werkt een flitsbezorger?

Het bestellen van producten via flitsbezorgers is erg eenvoudig en gaat al net snel als de bezorging. Wij leggen je in dit artikel via 6 eenvoudige stappen precies uit hoe een flitsbezorger werkt.

1. Ontdek een flitsbezorger bij jou in de buurt

Zitten er meerdere flitsbezorgers bij jou in de buurt? Vergelijk de flitsbezorgers met elkaar en kijk welke het beste aansluit bij je behoeftes.

2. Download de gratis app

Download de app van je flitsbezorger naar keuze via de App store of Google Play store.

3. Creëer een account

Meld jezelf aan met je voornaam, achternaam, E-mailadres en maak een wachtwoord aan.

4. Voeg producten toe aan je winkelmand

De Flitsbezorgers bieden eigenlijk alles wat je in de supermarkt kunt vinden en soms nog wel meer!

5. Checkout

Controleer je bestelling en je gegevens. Let extra goed op bij het bezorgadres. Vaak wordt er op basis van autofill een adres ingevuld, maar dit komt niet altijd overeen met het gewenste bezorgadres.

Betaal direct via creditcard, Apple Pay, PayPal en iDeal. Betalen bij de rider , oftewel de bezorger, is niet mogelijk. Na het betalen word je op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling.

6. Wachten maar!

De bezorger springt op zijn mountainbike met jouw bestelling en komt eraan. Blijf in de buurt van de voordeur, de rider kan elk moment aanbellen! Vraag je je af hoe lang het duurt voordat de flitsbezorger op je stoep staat? Lees hier alles over de bezorgtijden van flitsbezorgers

flink nederland

Flink Nederland

Flink bezorgt jouw boodschappen binnen 10 minuten. Het minimale bestelbedrag is € 5,-. Je betaalt bij Flink € 1,80 verzendkosten.

Flitsbezorgd.nl
Logo