Mijlpaal voor flitsbezorger Flink: 50 dark houses in Nederland

Flink Nederland heeft een mooie mijlpaal bereikt: de flitsbezorgdienst heeft onlangs haar 50tigste dark house geopend. In totaal is Flink nu actief in 26 steden in Nederland. Het is daarmee op dit moment de flitsbezorger met de meeste bezorggebieden.

“Today is a special day for our Flink colleagues in the Netherlands. Our Dutch market now has 50 hubs within +26 cities and we continue to expand”, meldt Flink vandaag op social media platform LinkedIn.

Een hub, ook wel een dark house genoemd, is een soort klein distributiecentrum waarvan uit een flitsbezorger opereert. Onlangs was nog op deze website te lezen dat Flink plannen heeft om ook in Gouda een hub te openen.

flink nederland

Flink Nederland

Flink bezorgt jouw boodschappen binnen 10 minuten. Het minimale bestelbedrag is € 5,-. Je betaalt bij Flink € 1,80 verzendkosten.

Of dat daadwerkelijk gaat gebeuren is nog niet helemaal zeker: omwonenden zijn een petitie gestart. Ze zijn namelijk bang voor overlast in de toekomst.

In veel steden heeft Flink een monopolie: zo is de flitsbezorgdienst de enige die bezorgd in onder meer Almere, Zeist en Zoetermeer.

Flitsbezorgd.nl
Logo