‘S nachts drank bestellen? Flitsbezorgers maken het makkelijk!

We hebben allemaal wel is zo’n moment gehad dat je een verjaardag geeft en je de laatste fles uit de koelkast pakt. Paniek: iedereen naar huis of de stad in! Gelukkig kan het met de komst van flitsbezorgers ook anders: via de meeste flitsbezorgers kun je namelijk ’s nachts drank bestellen.

Diverse flitsbezorgers bieden alcoholische versnaperingen aan. Van heerlijke koude (speciaal) biertjes tot goede wijnen en champagnes. Sterker nog: als je bij Flink een sixpack Heineken besteld, is de kans groot dat hij binnen 10 minuten ijskoud afgeleverd wordt!

Welke flitsbezorgers bezorgen ’s nachts?

Als je het echt hebt over het bestellen van drank in de nacht, dus na 0..00 uur, dan kun je alleen gebruik maken van de bezorgdienst van Zapp. Zapp is de enige flitsbezorger die 24/7 bezorging aanbiedt.

Je moet in vergelijking met andere flitsbezorgers wel ietsjes langer wachten: hou rekening met 20 minuten bezorgtijd. Daarnaast is deze flitsbezorgers enkel actief in twee Nederlandse steden: Amsterdam en Rotterdam.

Last minute bier of wijn laten bezorgen

Is het nog geen nacht, maar wel avond? Dan kun je ook gebruikmaken van de bezorging van andere flitsbezorgers. Bekijk hieronder alle flitsbezorgers op een rij met bijhorende openingstijden:

  • Zapp: 24/7
  • Flink: 8.00 – 0.00 uur
  • Getir: 8.00 – 0.00 uur
  • Gorillas: 8.00 – 23.00 uur

Naast ’s nachts drank bestellen zijn er nog veel meer voordelen van flitsbezorgers. Ben je nieuw met dit concept? Neem dan eens een kijkje bij hoe werkt een flitsbezorger en ontdek de pluspunten.

Flitsbezorgd.nl
Logo