Samenwerking Flink en Dunkin´ Donuts

Goed nieuws voor alle donut liefhebbers, Flitsbezorgdienst Flink en Dunkin´ Donuts zijn een samenwerking gestart! Vanaf vandaag zijn in de 25 steden waar de flitsbezorgdienst actief is, een selectie aan overheerlijke Dunkin´Donuts te bestellen.

met 24 vestigingen in Nederland en meerdere stores in grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag, breidt Dunkin´ Donuts zich nu ook uit naar de wat kleinere steden en dorpen. Zo hoeven de inwoners van bijvoorbeeld Zeist of Ede nu niet meer naar de dichtstbijzijnde Dunkin´ Donut store om hun donut craving te stillen. Ze bestellen hun favoriete donut(s) nu samen met een doosje eieren via Flink zonder daarvoor de deur uit te hoeven. Via Waar bezorgen flitsbezorgers in Nederland? kun je precies zien waar je vanaf je luie stoel toegang hebt tot ´s werelds meest populaire donut.

8 soorten

Flink heeft 8 soorten donuts van Dunkin´ Donuts in het assortiment, waaronder de natural glazed, Strawberry Rainbow, Sweetheart, Lion Passion, Candy Crunch, Cookie & Co blauw, Swirl Donut Filled with Nutella, White chocolate Orea. Voor ieder wat wils en de een nog zoeter dan de ander.

Let op: het assortiment verschilt per bezorggebied, check altijd even de Flink app voor het actuele aanbod

Samenwerkingen

Flink is niet de enige partij die samenwerkt met de populaire donut fabrikant. Supermarkt keten Jumbo heeft sinds al 2019 enkele donuts van Dunkin´ Donuts in de schappen liggen. Opvallend hieraan is dat de supermarkt onlangs nog een samenwerking heeft aangekondigd met Flitsbezorgdienst Gorillas. We verwachten dat er op korte termijn meer samenwerkingen zullen volgen tussen de flitsbezorgdiensten en (non)food-gerelateerde bedrijven. Houd de website dus goed in de gaten voor het laatste nieuws over alles omtrent flitsbezorging.

Flitsbezorgd.nl
Logo