Welke flitsbezorger kan nou écht snel boodschappen bezorgen?

Je kunt er niet omheen: de razendsnelle bezorgservices van online supermarkten. Deze zogenaamde flitsbezorgers, garanderen je dat je je boodschappen binnen no time in huis hebt. De één bezorgt nog sneller dan de ander, maar welke flitsbezorger is nou écht snel met het bezorgen van boodschappen? Wij zochten het uit!

Momenteel zijn er in Nederland 4 grote flitsbezorgers actief:

Gorrillas: binnen 10 en soms zelfs 4 minuten

Deze flitsbezorger dook het eerst op in grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Utrecht, maar is inmiddels flink uitgebreid naar de rest van Nederland. Gorillas belooft je bestelling binnen 10 minuten te bezorgen, maar is soms nog sneller dan dat! Als je gelukt hebt, worden je boodschappen zelfs binnen 4 minuten bezorgd! Uiteraard kan de bezorging ook wat langer duren en dat is afhankelijk van het tijdstip en de bezorglocatie. Je kunt je vast wel voorstellen dat het bezorgen van een fles wijn op een zaterdagavond langer duurt dan pak koffie op een woensdagmiddag Goed om te weten, Je kan in de app van Gorillas precies zien n hoe lang het duurt voordat de flitsbezorger op je stoep staat!

Flink: gemiddeld 10 minuten

Flink is een snel opkomende flitsbezorger die zijn bezorgregio in een rap tempo aan het uitbreiden is. Na het bestellen van je boodschappen, staat de roze koerier van Flink binnen 10 minuten voor je deur. Ook hier is de exacte bezorgtijd afhankelijk van de locatie en het tijdstip. Via de app van Flink kun je precies zien hoe lang het duurt voordat je je boodschappen in huis hebt. Van het samenstellen van je bestelling tot het vertrekken van de koerier, via de app kun je alles volgen!

Getir: tussen 5 en 15 minuten

Getir’ Turks voor ‘Breng het’ is een Turkse bezorgservice en was in 2015 s’werelds eerste flitsbezorger met een bezorgtijd van 10 minuten. Getir heeft momenteel nog een vrij beperkt bezorggebied, maar als wij de plannen van de flitsbezorger mogen geloven komt daar snel verandering in. Getir doet niet aan een exacte bezorgtijd, maar garandeert bezorging tussen 5 en 15 minuten. Via de app van Getir wordt na het bestellen een schatting gemaakt van de bezorgtijd. Ook handig, je krijgt een melding wanneer door drukte de bestelling wat langer op zich laat wachten

Zapp: 20 minuten maar 24/7 bezorging

Deze Engelse flitsbezorger is nog niet zo bekend in Nederland, maar we verwachten dat Zapp snel terrein gaat winnen. Zapp garandeert een bezorgtijd van 20 minuten dit is wat langer over dan bij andere flitsbezorgers, maar reken de flitsbezorger hier niet te snel op af! De bezorgdienst onderscheidt zich namelijk van de rest door 24/7 te bezorgen! Blijven je vrienden hangen tot in de late uurtjes? Geen probleem, Zapp zorgt ervoor dat de drankvoorraad op pijl blijft.

Sneller dan snel

Dat de flitsbezorgers snel zijn in het bezorgen van boodschappen is wel duidelijk. Welke flitsbezorger nou echt het snelste is, is lastig om te zeggen. Dit is namelijk volledig afhankelijk van de locatie en het tijdstip van je bestelling. Moeten we toch een onderscheid maken, dan kunnen we stellen dat Gorillas momenteel de snelste is. Bij Zapp kan het wat langer duren, daar garanderen ze een bezorgtijd van maximaal 20 minuten.

De bezorgtijd is slechts één van de aspecten waarin we de flitsbezorgers met elkaar vergelijken. Van de goedkoopte groenten en fruit tot het beste bieraanbod, wij zetten het voor jullie op een rij!

Flitsbezorgd.nl
Logo