Zapp Nederland

Zapp is een Britse flitsbezorger die in juli 2021 de overtocht heeft gemaakt naar Nederland. Zapp garandeert binnen 20 minuten op je stoep te staan en dat 24/7! Hiermee onderscheidt de Engelse flitsbezorger zich van de andere flitsbezorgers, deze zijn namelijk tot 23:00/00:00 geopend. Momenteel is Zapp alleen actief in Amsterdam en Rotterdam, maar we verwachten dat daar binnenkort verandering in komt.

Alles over flitsbezorger Zapp in Nederland

Zapp is in 2020 opgericht in Londen en is momenteel ook in 3 andere grote steden in de UK actief. De uitbreiding naar het buitenland liet niet lang op zich wachten. Met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Parijs is de Britse flitsbezorger hard op weg om Europa te veroveren. Laten we even kennismaken:

Boodschappen bestellen bij Zapp: Zo werkt het!

Het bestellen van boodschappen bij Zapp werkt kinderlijk eenvoudig. Net als bij elke andere flitsbezorger kun je je boodschappen eenvoudig bestellen via de app en kun je deze online afrekenen. Ik zet de verschillende stappen op een rij.

  1. Download de gratis app van Zapp in de Google Playstore of AppStore
  2. Maak een account aan, zodat je kunt checken of Zapp in jouw gebied bezorgt
  3. Kies de boodschappen die je wil laten bezorgen
  4. Betaal online en wacht maximaal 20 minuten op je boodschappen!
De app van Zapp in de Google Playstore

Bestellen bij Zapp: dit zijn je opties

Bij Zapp heb je keuze uit duizenden van je favorieten merken en producten. Een kort overzicht van wat je allemaal kan bestellen bij Zapp:

  • Wijn & bubbels
  • Vis, vlees & vega
  • Kant-en-klaar & Diepvries
  • Apotheek
  • Huisdieren
  • Snack’s en Ijs

En uiteraard heeft Zapp nog veel meer te bieden. Bij een spontane huisfeestje, een avondje bingen tot een missend ingrediënt bij het bakken: Zapp voorziet je van alle essentials!
Wil je het gehele assortiment van de flitsbezorger zien? bezoek dan de website of installeer de app

Tot hoe laat bezorgt Zapp?

Zapp is momenteel de enige flitsbezorger die 7 dagen per week 24/7 bezorgd! Ben je door je wijn heen om 02:00? Geen probleem, Zapp zorgt ervoor dat de drankvoorraad op peil blijft!

Bezorggebied Zapp: waar bezorgt Zapp?

Momenteel bezorgt Zapp in de onderstaande steden:
Amsterdam, Rotterdam, en Amstelveen

Net als bij de andere flitsbezorgers verwachten we dat Zapp de komende tijd gaat uitbreiden. Wel dienen we rekening te houden met de 24/7 bezorgservice, want hoe interessant is dat in de kleinere steden en dorpen van Nederland?

Tip: Vraag je je af of jouw gebied binnenkort ook tot de bezorglocatie van Zapp behoort? Via de website van Zapp kun je je inschrijven om een seintje te krijgen wanneer er een nieuwe locatie is toegevoegd aan het bezorggebied.

Zapp bezorgkosten en minimale bestelwaarde

De bezorgkosten bij Zapp zijn € 1,80 per bestelling. In vergelijking met andere flitsbezorger is dit niet meer dan normaal. Bij zowel Gorillas, ,Getir en Flink betaal je namelijk ook € 1,80 aan verzendkosten.

Zapp hanteert geen minimale bestelwaarde en dit maakt naast de 24/7 bezorging, Zapp dan ook een zeer aantrekkelijke flitsbezorger.

zapp nederland

Zapp Nederland

Bij Zapp kun je 24/7 boodschappen bestellen. De bezogtijd is gemiddeld 20 minuten. De bezorgkosten bij Zapp bedraagt slechts € 1,80.

Alles over Zapp Nederland op een rij

KenmerkZapp
Levertijd20 minuten
Bezorgtijden24/7
Minimaal bestelbedragGeen
Bezorgkosten€ 1,80
BezorggebiedAmsterdam, Amstelveen
Rotterdam

Flitsbezorgd.nl
Logo